Over het bedrijf

Wat kan SoftSQRE voor u doen?

SoftSQRE is een IT onderneming met een brede ondersteuning van Azure, Microsoft 365 en DevOps engineering diensten. Het bedrijf heeft kennis in huis over de Microsoft producten en dan met name de dynamische producten in de Cloud die snel innoveren. Het bedrijf heeft o.a. ervaring met Azure Virtual Desktop en Azure DevOps met daarin de ontwikkelingen van .NET Apps. Met Azure Security en Microsoft 365 Defender zorgt SoftSQRE voor veilige online oplossingen.

De gezondheidszorg is het domein waar SoftSQRE is begonnen. De regel -en wetgeving van de gezondheidszorg en specifieke branche kennis zijn ruimschoots aanwezig. Om aan de eisen van o.a. deze branche te voldoen is er een certificering van de ISO27001/NEN7510 standaard. SoftSQRE voert een informatiebeveiligingsbeleid van deze standaard.

SoftSQRE beperkt zich niet enkel tot de diensten voor de gezondheidszorg, het opereert juist vaak buiten deze branche met de IT Cloud diensten.

Missie en visie

De missie van SoftSQRE is er om breed inzetbaar te zijn op het veilig automatiseren van de bedrijfsprocessen in de Cloud. Het bepalen van de juiste Microsoft Azure architectuur voor de klantomgeving is van groot belang. Op een goede Azure infrastructuur kan tenslotte verder worden gebouwd. Daarmee zijn een passend advies en een modulaire implementatie toekomstbestendig.

De visie van SoftsSQRE is er om de klant te ondersteunen bij het realiseren van een veilige en werkbare Azure- en Microsoft 365 omgeving. Hiervoor worden bij voorkeur Microsoft producten voor gebruikt die naadloos op elkaar aansluiten en ondersteunen in het doorvoeren van de aanpassingen doormiddel van scripts en aanbevelingen voor veiligheid en beleid.

Een opdrachtgever die reeds een Azure- en Microsoft 365 omgeving heeft of een opdrachtgever die de stap gaat maken naar de Cloud, beide worden ondersteund door SoftSQRE. Architecture, Migration, Workplace (Azure Virtual Desktop) en Security & Comliance zijn de competenties van SoftSQRE.

Samenwerken met u

SoftSQRE wil een duurzame relatie met u als opdrachtgever.
De investering om hoge kwaliteit en betrouwbare diensten te leveren is daarmee vanzelfsprekend. Samen met u de bedrijfsprocessen van uw organisatie veilig en met beleid automatiseren is tenslotte dankbaar werk.