Over het bedrijf

Wat kan SoftSQRE voor u doen?

SoftSQRE is een IT-onderneming met een brede ondersteuning van software development en data-analyses. Het bedrijf heeft een ruime kennis en ervaring met het ontwikkelen van software op het Microsoft .NET platform en SQL Server. Het bedrijf onderhoudt diverse .NET applicaties. Met de kennis van SQL server is het maken van data-analyses en complexe conversies van databronnen ruimschoots aanwezig. Ook automatische koppelingen tussen systemen zijn zaken die SoftSQRE kan organiseren.

De gezondheidszorg is het domein waar SoftSQRE met name actief is. De regel -en wetgeving van de gezondheidszorg is specifieke kennis die is opgedaan in de afgelopen jaren. De regels en werkprocessen zijn bekend van de eerstelijns zorg, de ggz, de zorginstelling en de zorg in het ziekenhuis.

Missie en visie

De missie van SoftSQRE is uitgekiende software maken die het belang van de gebruiker vooropstelt en tegelijk de bedrijfsprocessen volledig automatiseert waarmee de organisatie efficiënt werken. Functionele en aansprekende software waar de onderdelen van de bedrijfsvoering in passen en samenkomen.

De visie van SoftSQRE, om de gebruiker centraal te plaatsen, is er om met zekerheid de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen en echte slimme software te leveren waar de gebruiker met vanzelfsprekendheid werkzaamheden mee kan uitvoeren. Een logische opbouw in de software waar de gebruiker zijn weg eenvoudig in weet te vinden.

Software ondersteunt organisaties bij het maken van strategische en operationele beslissingen. De data die wordt verzameld in het systeem wordt grotendeels ingebracht door mensen. Deze gebruikers moeten daarom met plezier in de software werkzaamheden kunnen uitvoeren wat daarmee bijdraagt aan consistente output van de data om de juiste keuzes te maken.

Samenwerken met u

SoftSQRE wil een duurzame relatie met u als klant.
De investering om hoge kwaliteit en betrouwbare diensten te leveren is daarmee vanzelfsprekend. Samen met u nieuwe functionaliteiten en producten maken, maar ook de flexibiliteit van maatwerk behoort tot de lijst van mogelijkheden om de beste oplossingen te realiseren.